visa

Spínač, zariadenie na zdvíhanie okien FIAT LINEA 8 PIN 735442332

37SKV141
Vyberte svoje vozidlo vo filtri v hornej časti stránky a skontrolujte, či sa hodí, alebo navrhnite číslo originálneho dielu.
Výrobok je vhodný pre vaše vozidlo. Ak chcete zobraziť celý sortiment, kliknite na "Zobraziť produkty" v hornej časti stránky.
Výrobok nemusí byť vhodný pre vaše vozidlo. Pošlite nám dotaz alebo navrhnite číslo originálneho dielu.
Nemáme k dispozícii údaje o použití výrobku. Navrhnite prosím pôvodné číslo dielu. VIN nám môžete poslať aj pomocou tlačidla "dotaz na výrobok".
37SKV141
795 Kč
S DPH
Množstvo
Posledné kusy v sklade

Čísla OE sú referenčné. Výrobca dielu je uvedený nižšie.

Ak si nie ste istí, či je produkt pre vaše vozidlo, použite tlačidlo "Opýtajte sa na tento produkt" a zadajte VIN alebo nám zavolajte.

Najmä u elektronických súčiastok je potrebné starostlivo skontrolovať čísla. Aj napriek rovnakému vzhľadu môže mať produkt pre rovnaké vozidlo niekoľko verzií.

Opýtajte sa na tento produkt

Opýtajte sa na tento produkt

Spínač, zariadenie na zdvíhanie okien FIAT LINEA 8 PIN 735442332

Spínač, zariadenie na zdvíhanie okien FIAT LINEA 8 PIN 735442332

Ak sa chcete uistiť, že vybraný diel je vhodný pre vaše vozidlo, obráťte sa na naše servisné oddelenie a uveďte číslo VIN.

* Povinné polia

Zrušiť alebo 

  BEZPEČNÉ PLATBY

Vykonané pomocou GoPay

  VRÁTENIE TOVARU

14 dní na vrátenie

  Záruka

24 mesiacov

visa
Popis

735442332

OEM číslo: 5903968416171

Detaily produktu

SKV Germany vyrába vysokokvalitné náhradné diely pre automobilový trh. Výrobky SKV sa vyznačujú vysokou kvalitou vyhotovenia a spoľahlivosťou. SKV má na trhu bohaté skúsenosti, výrobky podliehajú dôkladnej kontrole kvality podľa vysokých nemeckých noriem kvality a bezpečnosti. Výrobky sú vyrábané v súlade s technológiou výroby OE, preto je SKV najlepšou voľbou pre používateľov v pozáručnej dobe ich vozidiel. Vďaka vynikajúcemu logistickému systému a zníženiu byrokracie ponúka SKV svoje výrobky za vynikajúce ceny. SKV má veľmi široký sortiment dielov pre automobily mnohých značiek. Sortiment výrobkov sa neustále rozširuje.

37SKV141
2 položky